×
Restons en contact !

INFORMATIONS & RESERVATIONS : +33(0)4 94 55 67 80
Par email : lesnaiades@marvilla-parks.com
Nos bureaux sont ouverts du lundi au jeudi : 9h-12h //14h-17h et vendredi de 9h à 12h

DOMAINE DES NAÏADES
Hôtellerie de Plein Air ****
655 chemin des Mûres
83310 Grimaud
Ouvrir dans Google Maps

Abonnez-vous à notre newsletter pour recevoir les bons plans et les promotions !

  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

  Ons aanbod aan stacaravans

  Domaine des Naïades heeft gekozen voor een ruim aanbod aan stacaravans om zo goed mogelijk aan uw verwachtingen te voldoen. Van de "CLASSIC" tot de "PRESTIGE"; wij besteden buitengewoon veel zorg aan het harmonisch plaatsen van de stacaravans in een ongerepte natuurlijke omgeving en aan het regelmatig vernieuwen van deze stacaravans. Tijdens uw verblijf in een stacaravan op onze 4*-camping stellen wij alles in het werk om van uw vakantie in Grimaud in de Golf van St-Tropez en in het hart van de Var een onvergetelijke tijd te maken.

  Ontdek onze keuze aan stacaravans :

  Type Prestige
  Type Premium
  Type Family
  Type Confort
  Type Classic Plus
  Type Classic

  Bent u op zoek naar een accommodatie met alle mogelijke voorzieningen ? Tv, airconditioning, wifi, afwasmachine, lakens, handdoeken... Dan is de PRESTIGE écht iets voor u ! Reist u met 3 kinderen en wil niemand van hen in de woonkamer slapen ?

  Met een tweede slaapkamer uitgerust met drie eenpersoonsbedden en twee doucheruimtes past de PRESTIGE helemaal bij u !

  • Oppervlakte
   37m²
  • Aantal personen
   5
  • Aantal Slaapkamers
   2

  Bent u op zoek naar een accommodatie met alle mogelijke voorzieningen ? Tv, airconditioning, wifi, afwasmachine, lakens, handdoeken... Dan is de PREMIUM écht iets voor u ! Reist u met 4 kinderen en wil niemand van hen in de woonkamer slapen ?
  U wilt verblijven tussen koppels van vrienden met zijn 3 slaapkamers en de keuken uitgerust met een vaatwasser... Dan is de PREMIUM écht iets voor u !
  Sinds het seizoen 2018 biedt het Domaine des Naiades u een nieuw model van Starcaravan: de PREMIUM 6 personen!

  U droomt van een volledig ingerichte accommodatie met een mooi terras van 15m2 in een rustige en bosrijke omgeving? Dan is de PREMIUM écht iets voor u !

  • Oppervlakte
   33m²
  • Aantal personen
   6
  • Aantal Slaapkamers
   3

  Omdat elk gezin anders en dat van u natuurlijk uniek is, hebben wij een nieuw wijkje gemaakt met mobile homes speciaal ontwikkeld voor gezinnen met kinderen: de FAMILY mobile homes.

  In een rustig en autovrij wijkje met eigen speelterreintje kunt u kiezen uit verschillende type mobile homes:

  -          De Family 8 personen met 4 slaapkamers - een badkamer, met een oppervlakte van 42m² en een terras van 24 m² (maximale capaciteit 6 volwassenen en 2 kinderen)

  -          De Family 6 personen met 3 slaapkamers - een badkamer, met een oppervlakte van 35 m² en een terras van 20 m² (maximale capaciteit 6 volwassenen)

  Bent u op zoek naar een accommodatie met alle mogelijke voorzieningen ? Tv, airconditioning, wifi, afwasmachine, lakens, handdoeken, Baby benodigdheden... Dan is de FAMILY écht iets voor u !

   

  • Oppervlakte
   35 of 42m²
  • Aantal personen
   6 of 8
  • Aantal slaapkamers
   3 of 4

  Wilt u op vakantie naar de Côte d'Azur zonder een aflevering te missen van uw lievelingsserie ? De stacaravan type CONFORT is niet alleen uitgerust met een tv, maar ook met airconditioning, waardoor u zelfs op de warmste momenten van de dag van uw programma’s kunt genieten. Een samengesteld gezin, schoolgaande kinderen... U gaat op vakantie in het hoogseizoen ? Ruim en gezellig, met airconditioning en tv; het drieslaapkamermodel van de stacaravan type CONFORT is dé accommodatie voor u !

  • Oppervlakte
   25, 29 of 33m²
  • Aantal personen
   4, 6 of 7
  • Aantal slaapkamers
   2 of 3

  U gaat op vakantie in juni, juli of augustus ? Heeft u jonge kinderen en is een accommodatie met een aangename kamertemperatuur een prioriteit na een hele dag in de zon ?

  Kies voor een stacaravan met airconditioning : de CLASSIC PLUS !

  • Oppervlakte
   25, 29 of 33m²
  • Aantal personen
   4, 6 of 7
  • Aantal slaapkamers
   2 of 3

  U droomt van een vakantie in de Golf van Saint-Tropez... Wilt u uw budget besteden aan bezoekjes, uitgaan, winkelen, restaurants en andere kleine geneugten ? Uitgerust met alle benodigde voorzieningen zonder overbodige luxe; deze stacaravan type CLASSIC is u op het lijf geschreven! Ideaal voor een verblijf als stel of eventueel met kinderen.

  • Oppervlakte
   25m²
  • Aantal personen
   4
  • Aantal slaapkamers
   2
  TOP