×
Restons en contact !

INFORMATIONS & RESERVATIONS : +33(0)4 94 55 67 80
Par email : lesnaiades@marvilla-parks.com
Nos bureaux sont ouverts du lundi au jeudi : 9h-12h //14h-17h et vendredi de 9h à 12h

DOMAINE DES NAÏADES
Hôtellerie de Plein Air ****
655 chemin des Mûres
83310 Grimaud
Ouvrir dans Google Maps

Abonnez-vous à notre newsletter pour recevoir les bons plans et les promotions !

  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

  Le vieux port de St Tropez
  Sainte Maxime
  PREV
  NEXT

  Winkelen in de Golf van St-Tropez

  Als gebied met veel tradities dankt de Golf van Saint-Tropez ook, en logischerwijze, zijn wereldwijde bekendheid aan de gemeente Saint-Tropez en zijn vele luxueuze winkels.

  Dus waarom niet profiteren van een kort verblijf in de regio voor een paar bevliegingen?! U hoeft zelfs niet eens uw auto te pakken en een parkeerplaats te zoeken… Vanaf de camping is Saint-Tropez op slechts 20 minuten wandelen bereikbaar. Veerbotenbedrijf Les Bateaux Verts, waarvoor u bij de receptie kaartjes kunt kopen, biedt overtochten aan vanaf Port Grimaud tot aan Saint-Tropez!

  Zelfs uw dagelijkse boodschappen doet u met een vakantiegevoel tijdens een verblijf in de Golf van Saint-Tropez: welkom op de markten van de Provence! Zoals kenmerkend is van de regio, of het nu doordeweeks is of in het weekend, u vindt op het belangrijkste plein van een dorp altijd streekproducten, vis, kaas, vlees en groenten die geteeld zijn door gepassioneerde groentekwekers… Terwijl bloemen, planten, kleding of ambachtelijke sieraden vaak bij opbod worden verkocht, komt een mengsel van smaken en kleuren u tegemoet in een feestelijke en gezellige sfeer. Ontmoetings- en uitwisselingsplaatsen die de traditie van voorouderlijke handel in stand houden. U kunt uw vakantie in Zuid-Frankrijk niet doorbrengen zonder een bezoek te brengen aan de Provençaalse markten! En om uw verblijf te vergemakkelijken, overhandigen wij u bij aankomst op de camping de lijst met de voornaamste markten van de Golf.

  "Andere markten in de regio, vlooienmarkten en rommelmarkten zorgen in het weekend en op feestdagen voor een gezellige sfeer in de nabijgelegen gemeenten. Wij raden u met name die van Jas des Roberts in Grimaud aan (elke zondagochtend). Wacht niet langer! Een kort verblijf, een weekend, een verblijf van een week en langer; raadpleeg snel onze vakantieaanbiedingen!"

  TOP