×
Restons en contact !

INFORMATIONS & RESERVATIONS : +33(0)4 94 55 67 80
Par email : lesnaiades@marvilla-parks.com
Nos bureaux sont ouverts du lundi au jeudi : 9h-12h //14h-17h et vendredi de 9h à 12h

DOMAINE DES NAÏADES
Hôtellerie de Plein Air ****
655 chemin des Mûres
83310 Grimaud
Ouvrir dans Google Maps

Abonnez-vous à notre newsletter pour recevoir les bons plans et les promotions !

  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

  Le Var et la Nature
  Un magnifique champs de lavande avec cabanon provençal
  Le sentier du Littoral - L Escalet
  PREV
  NEXT

  De Var en de natuur

  Of u nu een weekend of een aantal weken in de Golf van Saint-Tropez doorbrengt, profiteer van uw verblijf om de uitzonderlijke landschappen te ontdekken die de Var en de Côte d’Azur u te bieden hebben. Een visueel spektakel is gegarandeerd en de vergezichten over de Middellandse Zee zijn subliem.

  In het binnenland

  "Bestaat bijna 70% van het gebied uit bossen. Sterker nog, de Var is het op één na meest bosrijke departement van Frankrijk en komt op de eerste plaats wat betreft de verscheidenheid van de boomsoorten. De Var telt vele wandelpaden voor prachtige tochten te voet of op de fiets tijdens uw verblijf. Wat de zee betreft, kunt u genieten van de ontelbare, maar zeer diverse adembenemende plekken. Van Hyères tot Fréjus telt het gebergte Massif des Maures niet minder dan 26 mooie dorpen die u tijdens uw vakantie kunt ontdekken. Bekend om zijn kastanjebossen en om de donkere kleur van de gesteenten en het bos is ‘Lei Mauro’, ofwel de zwarte berg, één van de meest ongerepte en oudste gebieden van de Provence."

  AAN DE KUST

  De eilanden Porquerolles en Port Cros, het wandelpad Sentier des Douaniers en zijn onneembare uitkijkpunten over de kapen Camarat, Taillat en Lardier, de dam Barrage de la Verne en het natuurreservaat Etangs de Villeypey zijn slechts een aantal van de vele bezienswaardigheden waarvan u schitterende vakantiefoto’smee terug kunt nemen. Het strand van Escalet in Ramatuelle is ongerepter en tevens het vertrekpunt van schitterende wandelingen langs de kuststrook. Te veel om ze allemaal op te noemen, hier nog enkele suggestieve namen van stranden voor uw toekomstige vakantie : La Nartelle in Sainte Maxime, Gigaro of Sylvabelle in La Croix Valmer, Bonporteau in Cavalaire… en natuurlijk Pampelonne in Saint-Tropez! Heerlijk om te zwemmen, te zonnen en nieuwe energie op te doen. Met zijn 4,5 km aan fijn zand ligt dit strand aan de oorsprong van de mythe van Saint-Tropez: misschien komt u er wel enkele beroemdheden tegen die een paar dagen aan de kust doorbrengen! Mocht dit niet het geval zijn, dan kunt u ze altijd nog ontmoeten op een bioscoopdoek in één van de bioscopen van Sainte-Maxime, Saint-Tropez of Cavalaire!

  "Tussen de Var en de Alpes Maritimes volgen kloven, steiltes en onregelmatige bergkammen zich in opvallende contrasten op om vervolgens in de azuurblauwe Middellandse Zee te verdwijnen: welkom te midden van de rode rotsen van het Massif de l’Estérel. Deze ongerepte en grandioze landschappen waren en zijn vandaag de dag nog steeds een inspiratiebron voor vele schilders die er wonen of die op doortocht zijn tijdens een kort verblijf aan de kust. Wacht niet langer! Voor een weekend, kort verblijf, een verblijf van een week en langer; raadpleeg snel onze vakantieaanbiedingen!"

  TOP