×
Restons en contact !

INFORMATIONS & RESERVATIONS : +33(0)4 94 55 67 80
Par email : lesnaiades@marvilla-parks.com
Nos bureaux sont ouverts du lundi au jeudi : 9h-12h //14h-17h et vendredi de 9h à 12h

DOMAINE DES NAÏADES
Hôtellerie de Plein Air ****
655 chemin des Mûres
83310 Grimaud
Ouvrir dans Google Maps

Abonnez-vous à notre newsletter pour recevoir les bons plans et les promotions !

  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

  PREV
  NEXT

  Evenementen

  U bent op vakantie aan de Côte d’Azur voor een weekend of heeft u het geluk er een langere periode door te brengen? Wij hebben voor u een aantal evenementen geselecteerd die zo kenmerkend zijn voor het leven aan de Golf.

  Gaat u bijvoorbeeld op vakantie in de maand mei? Kom en ontdek de ‘bravades’ van Saint-Tropez, Cogolin en Sainte-Maxime; dorpsfeesten waarbij de mensen verkleed gaan en de straten de geur van vroeger dragen. Voor een verblijf in de maand juni raadt elke regattaliefhebber u de Giraglia Rolex Cup aan, een in de regio beroemde zeilwedstrijd waarvan de boten elk jaar in dezelfde periode de Middellandse Zee van duizend kleuren voorzien. u komen genieten van een kort verblijf tijdens welke u een Harley Davidson-bijeenkomst meemaakt (07/05/20 - 10/05/20), een onmiskenbaar evenement aan het begin van het seizoen waarbij motorrijders van allerlei nationaliteiten naar de Golf komen om samen hun passie te delen tijdens concerten en andere, voor deze gelegenheid georganiseerde evenementen.

  Gaat u op vakantie in juli en augustus? Het dorp Ramatuelle nodigt u uit om het jazzfestival Les Grimaldines in Grimaud bij te wonen, met straatspektakels en avondconcerten in het kasteel. Een ander buitengewoon evenement met internationale bekendheid waarvan u een bevoorrecht getuige zult zijn als u in september op vakantie vakantie gaat, is de Voiles de Saint-Tropez, een zeilwedstrijd waar zowel de inwoners van Saint-Tropez als zeilers uit de hele wereld op afkomen. Sluit uw ogen en stelt u zich een uitgelaten menigte voor wanneer de wedstrijd eenmaal is afgelopen… Spontaan wordt op de Place des Lices een potje jeu de boules met een smakelijk ansjovishapje geïmproviseerd… En u bent daar tijdens uw vakantie in de legendarisch Golf van Saint-Tropez. Wacht niet langer! Een kort verblijf, een weekend, een verblijf van een week en langer; raadpleeg snel onze vakantieaanbiedingen !

  TOP