×
Restons en contact !

INFORMATIONS & RESERVATIONS : +33(0)4 94 55 67 80
Par email : lesnaiades@marvilla-parks.com
Nos bureaux sont ouverts du lundi au jeudi : 9h-12h //14h-17h et vendredi de 9h à 12h

DOMAINE DES NAÏADES
Hôtellerie de Plein Air ****
655 chemin des Mûres
83310 Grimaud
Ouvrir dans Google Maps

Abonnez-vous à notre newsletter pour recevoir les bons plans et les promotions !

  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

  Village de St Tropez
  Port Grimaud, entrée
  PREV
  NEXT

  Cultuur & Dorpen van de Golf van St-Tropez

  Een uitzonderlijk binnenland dat geliefd is om de schoonheid van de natuurlijke landschappen en zijn levenskwaliteit. De regio Provence Alpes Côte d’Azur bezit eveneens over een buitengewoon historisch erfgoed dat u tijdens uw vakantie kunt ontdekken.

  Een uitzonderlijk binnenland dat geliefd is om de schoonheid van de natuurlijke landschappen en zijn levenskwaliteit. De regio Provence Alpes Côte d’Azur bezit eveneens over een buitengewoon historisch erfgoed dat u tijdens uw vakantie kunt ontdekken.

  Door af te dalen richting de zee treft u het op palen gebouwde stadje Port-Grimaud. U ontdekt hier hoe dit kleine vissersdorp het Kleine Provençaalse Venetië is geworden; het juweel van de Golf van Saint-Tropez. Tevens kunt u van uw vakantie gebruik maken om een van de vele wijndomeinen te bezoeken, die juist in dit gebied dankzij het zachte klimaat tot volle ontwikkeling zijn gekomen. Geniet van de wijnroute (Gassin, Ramatuelle, Plan de La Tour) en waarom uiteindelijk ook niet van een kleine Côte de Provence… Maar opgepast! Drink met mate voor het vermijden van een kort verblijf bij de beroemde gendarmerie van Saint-Tropez! Na de wijnroute vervolgt u uw weg naar een ander dorp met de zo kenmerkende mediterraanse charme. Elk dorp onthult zijn eigen geschiedenis aan de hand van zijn musea, zoals de Annonciade in Saint-Tropez, Kunst en Traditie in Grimaud en het Diepzeemuseum in Monaco, en de evenementen die tijdens uw vakantie georganiseerd worden, zoals diverse tentoonstellingen en festivals.

  Elk derde weekend van de maand september vormen de Europese Dagen van het Cultureel Erfgoed een bevoorrecht moment om al deze rijkdommen te ontdekken: monumenten, kerken, kastelen… en nog veel meer. Tijdens een kort verblijf of een klein uitstapje tijdens het weekend zult u niet alles kunnen zien. Daarom moet u absoluut terugkomen om te genieten van een volgend verblijf!! Wacht niet langer! Voor een kort verblijf, een weekend of een verblijf van een week en langer; raadpleeg snel onze vakantieaanbiedingen!

  TOP