×
Restons en contact !

INFORMATIONS & RESERVATIONS : +33(0)4 94 55 67 80
Par email : lesnaiades@marvilla-parks.com
Nos bureaux sont ouverts du lundi au jeudi : 9h-12h //14h-17h et vendredi de 9h à 12h

DOMAINE DES NAÏADES
Hôtellerie de Plein Air ****
655 chemin des Mûres
83310 Grimaud
Ouvrir dans Google Maps

Abonnez-vous à notre newsletter pour recevoir les bons plans et les promotions !

  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

  Plage de Pampelonne
  Mer et terroir - Vignes et Mer - Ramatuelle
  PREV
  NEXT

  ACTIVITEITEN OP DE COTE D AZUR

  Activiteiten, cultuur, evenementen, tochten in de natuur, ontdek de dorpjes aan de Golf van St. Tropez... Laat u verleiden door het avontuur, en vergeet niet om ons advies te vragen over de plekken die u niet mag missen!

  Vlak bij of slechts op enkele kilometers van de camping heeft u de keuze uit diverse ludieke of sportieve activiteiten die van uw vakantie als gezin of met vrienden een bevoorrecht moment maken: watersporten, duiken, karting, tubing, bowling, paintball, tennis, attractiepark, golf, midgetgolf, paardrijen, vissen… Zo veel activiteiten die u tijdens uw verblijf aan de Côte d’Azur kunt ontdekken en herontdekken! En om u het leven gemakkelijker te maken en te profiteren van voorkeursprijzen, kunt u voor Aqualand, enz. uw kaartjes rechtstreeks kopen bij de receptie van de camping. Profiteer van nog veel meer kortingen dankzij de flyers bij de receptie.

  Is een weekend vol ontspanning en een lekker lui verblijf meer iets voor u? De Golf van Saint-Tropez is de ideale vakantiebestemming! Openbaar of privé, waar honden wel of niet zijn toegestaan; aan de Côte d’Azur treft u vele droomstranden en -kreken. Op slechts 900 m en vanaf de camping te voet toegankelijk kunt u uw handdoek neerleggen op het zandstrand van Port Grimaud. De allerkleinsten kunnen er in alle veiligheid spelen (hulppost aanwezig) in een gezellige en ongedwongen omgeving.

  "Het strand van Escalet in Ramatuelle is ongerepter en tevens het vertrekpunt van schitterende wandelingen langs de kuststrook. Te veel om ze allemaal op te noemen, hier nog enkele suggestieve namen van stranden voor uw toekomstige vakantie : La Nartelle in Sainte Maxime, Gigaro of Sylvabelle in La Croix Valmer, Bonporteau in Cavalaire… en natuurlijk Pampelonne in Saint-Tropez! Heerlijk om te zwemmen, te zonnen en nieuwe energie op te doen. Met zijn 4,5 km aan fijn zand ligt dit strand aan de oorsprong van de mythe van Saint-Tropez: misschien komt u er wel enkele beroemdheden tegen die een paar dagen aan de kust doorbrengen! Mocht dit niet het geval zijn, dan kunt u ze altijd nog ontmoeten op een bioscoopdoek in één van de bioscopen van Sainte-Maxime, Saint-Tropez of Cavalaire! Wacht niet langer! Een kort verblijf, een weekend, een verblijf van een week en langer; raadpleeg snel onze vakantieaanbiedingen !"

  TOP