×
Restons en contact !

INFORMATIONS & RESERVATIONS : +33(0)4 94 55 67 80
Par email : lesnaiades@marvilla-parks.com
Nos bureaux sont ouverts du lundi au jeudi : 9h-12h //14h-17h et vendredi de 9h à 12h

DOMAINE DES NAÏADES
Hôtellerie de Plein Air ****
655 chemin des Mûres
83310 Grimaud
Ouvrir dans Google Maps

Abonnez-vous à notre newsletter pour recevoir les bons plans et les promotions !

  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

  Contact & bereikbaarheid

  Met de Auto

  Indien u uit de richting van Nice komt

  raden u de volgende route aan:

  Vanaf de snelweg A8 neemt u afrit 36 (Draguignan, Le Muy, Ste-Maxime). Wanneer u de tolweg verlaten heeft, slaat u rechtsaf voor de D25 naar Ste-Maxime. Wanneer u eenmaal in Ste Maxime bent, volgt u de richting St-Tropez. Wanneer u op de kustroute bent (D559), met de zee aan uw linkerhand, komt u een aantal rotondes tegen. Bij de 3e rotonde (rotonde Les Mûres) neemt u de eerste afslag rechts (Chemin des Mûres) en vervolgt u uw weg ongeveer 500 m.

  Komende uit de richting van Aix en Provence

  Vanaf de A8 neemt u de A57 in de richting Toulon en neemt u onmiddellijk afrit 13 (Le Cannet des Maures / Le Luc). Na de tolweg volgt u na de rotonde richting Saint-Tropez. U rijdt achtereenvolgens door de dorpen La Garde Freinet en Grimaud.

  Bij de afrit van Grimaud neemt u bij de rotonde de 2e afslag in de richting van Ste-Maxime. Vervolg uw weg gedurende 4 km zonder rekening te houden met de aanwijzing St-Tropez. Bij het stopteken slaat u linksaf tot de volgende rotonde (rotonde des Mûres op ongeveer 400 m), waar u linksaf slaat en het bord Chemin des Mûres volgt. 500 m verderop vindt u de ingang van Domaine des Naïades.

  De route die Le Luc van Grimaud scheidt is wat kronkelig, maar u vermijdt zo wel meerdere uren file, met name in de zomer. Bovendien wint u ongeveer 50 km.

  Met de train / Bus

  Het dichtstbijzijnde treinstation is dat van St-Raphaël-Valescure en bevindt zich op 35 km van Domaine des Naïades. Vanaf het busstation (gelegen achter het treinstation) neemt u lijn 7601 naar de halte Grimaud/Les Prairies de la Mer op 600 m van de camping.

  Met het Vliegtuig

  U heeft de keuze uit twee luchthavens:

  • Nice Côte d’Azur (110 km)
  • Toulon / Hyères (50 km) Vanaf het vliegveld van Nice, neemt u of de trein of de bus richting St Raphael Valescure

  Neem daarna de bus richting St Tropez tot aan de halte Grimaud-Les Prairies de la Mer.

  Neem vanaf het vliegveld van Toulon, de bus richting St Tropez (halte Cogolin - La Foux)
  en daarna de bus richting St Raphael (halte Grimaud-Les Prairies de la Mer)

  Aanvraag om informatie

   Meld u aan voor de Nieuwsbrief en ontvang als eerste onze flash sales en aanbiedingen.

   Door dit formulier in te dienen, ga ik ermee akkoord dat de ingevoerde gegevens gebruikt worden in het kader van mijn aanvraag voor de catalogus en de commerciële relatie die daaruit kan voortvloeien. Raadpleeg ons vertrouwelijkheidsbeleid met betrekking tot uw rechten en de uitvoering daarvan, met name de intrekking van uw toestemming tot het gebruik van de gegevens die via dit formulier worden verzameld : privacybeleid.

   *Verplicht veld

   This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

   De gegevens die op dit formulier worden verzameld, zullen op de computer worden verwerkt voor marketingdoeleinden van de groep Homair Vacances en worden gebruikt voor de verwerking van uw aanvraag en om u te informeren over onze aanbiedingen. De groep Homair Vacances zal uw persoonsgegevens niet doorgeven aan derden zonder uw voorafgaand akkoord. In overeenstemming met de gewijzigde wet "informatica en vrijheden" van 6 januari 1978 kunt u gebruik maken van het recht van toegang en verbetering van uw gegevens door een e-mail te sturen naar: dpo@homair.com.

   Wij delen u mee dat er een lijst van verzet bestaat tegen de telefonische verkoop «Bloctel» waarop u zich hier kunt inschrijven: https://conso.bloctel.fr/

   Voor meer informatie over de verwerking van uw gegevens kunt u ons beleid inzake de bescherming van uw persoonsgegevens raadplegen.

   TOP