×
Restons en contact !

INFORMATIONS & RESERVATIONS : +33(0)4 94 55 67 80
Par email : lesnaiades@marvilla-parks.com
Nos bureaux sont ouverts du lundi au jeudi : 9h-12h //14h-17h et vendredi de 9h à 12h

DOMAINE DES NAÏADES
Hôtellerie de Plein Air ****
655 chemin des Mûres
83310 Grimaud
Ouvrir dans Google Maps

Abonnez-vous à notre newsletter pour recevoir les bons plans et les promotions !

  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

  WATERPARK

  ZWEMBADGEDEELTE

  • Verwarmd buitenzwembad Lengte:50m / Breedte:15m
  • Verwarmd peuterbad
  • 2 Waterglijbanen Lengte: 75m

  ONTSPANNINGSRUIMTE

  • Zonneweide - terras

  PRAKTISCHE INFORMATIE

  • Openingstijden van het zwemparadijs : 01/04/21-26/09/21
  • Armband verplicht
  • Geaccepteerde outfits zijn outfits lycra en/of neopreen (badstoffen) Voor meer details zie Waterpark voorschriften

  Op onze camping kunt u gedurende het hele seizoen genieten van het zwembad!

  Ledereen is welkom op onze camping met olympisch zwembad en zijn twee waterglijbanen. Een uniek complex in de Golf van Saint-Tropez; dit bassin van 50 m lang en 15 m breed en met een diepte van 1,20 m tot 3,90 m verleidt u zonder twijfel om erin te springen. Het gebruik van het zwembad is inbegrepen in onze arrangementen voor de huur van een standplaats of accommodatie. U kunt er heerlijk in ontspannen tijdens uw vakantie in een stacaravan in de Var.. Ook mensen die buiten de zomerperiode willen komen, kunnen genieten van ons zwembad, aangezien het volledig verwarmd (behalve in juli en augustus) is en dus toegankelijk is vanaf het begin tot aan het einde van het seizoen. Onze camping met zwembad beschikt ook over een verwarmd pierenbad met vernieuwde speeltoestellen voor het seizoen 2014, waarin de allerkleinsten zich in alle veiligheid kunnen vermaken, terwijl de groteren fantastische sensaties beleven door van onze 75 meter hoge glijbanen naar beneden te roetsjen.

  Uw vakantie in een stacaravan onder de zon van de Var

  Maar wat zou een vakantie in de Var zijn zonder een van de meest geliefde zomeractiviteiten, namelijk luieren onder de zon van de Côte d’Azur. Ook daar hebben we aan gedacht: in het waterpark hebben we een solarium met ligstoelen ingericht waar u comfortabel kunt zonnebaden. Van 4 april t/m 31 augustus organiseert onze camping in het zwembad aquagymlessen zodat iedereen tijdens een ontspannen vakantie zijn conditie niet uit het oog verliest. U hoeft alleen maar bij de receptie de planning van de activiteiten na te gaan om te weten wanneer de lessen plaatsvinden. Onze camping met zwembad past de openingstijden van zijn waterpark aan naargelang de seizoenen. Vergeet dus niet om het overzicht te raadplegen wanneer u de voorbereidingen treft voor uw vakantie in een stacaravan in de Var.

  Voor uw comfort wordt er bij ons zwembad toezicht gehouden

  Voor uw comfort wordt er bij ons zwembad toezicht gehouden. Terwijl u uw koffers pakt voor uw vakantie in een stacaravan in de Var, heren mogen hun lycra en / of neopreen badpak niet vergeten, want zwemshorts zijn niet toegestaan.

  TOP