×
Restons en contact !

INFORMATIONS & RESERVATIONS : +33(0)4 94 55 67 80
Par email : lesnaiades@marvilla-parks.com
Nos bureaux sont ouverts du lundi au jeudi : 9h-12h //14h-17h et vendredi de 9h à 12h

DOMAINE DES NAÏADES
Hôtellerie de Plein Air ****
655 chemin des Mûres
83310 Grimaud
Ouvrir dans Google Maps

Abonnez-vous à notre newsletter pour recevoir les bons plans et les promotions !

  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

  ANIMATIE

  Meer dan waar dan ook rijmt uw vakantie aan de Côte d’Azur met ontspanning en een gezellige sfeer!

  Sportanimatie op onze camping vlak bij de Middellandse Zee.

  Om deze reden nodigen wij u uit om vanaf uw volgende meivakantie aan de Côte d’Azur en t/m 31 augustus deel te nemen aan onze diverse sportactiviteiten. Op het sportactiviteitenprogramma van onze camping vlak bij de Middellandse Zee: joggen langs de Golf van Saint-Tropez om de dag in alle rust te beginnen, spieroefeningen en een les aquagym in het olympisch zwembad.

  Namiddagen boordevol animatie tijdens uw vakantie aan de Côte d’Azur

  Ons animatieteam nodigt u alvast uit voor een ‘meet & greet’ in het nieuwe Animatiecenter (Point Animation) voor 2016: een multi-sportterrein, pingpongtafels, verlicht jeu-de-boulesterrrein en een kinderboerderij maken de talloze activiteiten op onze camping op 900 m van de Middellandse Zee compleet.
  Nieuw in 2019 ! Ontdek dit seizoen op uw camping de "Super Fun station" !

  Een hele reeks activiteiten voor uw kinderen aan de Côte d’Azur.

  Vanaf 1 juli komen onze animators in actie, waarbij ze t/m 31 augustus uw kinderen van 4 t/m 12 jaar van harte welkom heten. Op het programma staan educatieve spellen, zoals op ontdekking gaan in de natuur, het oplossen van raadsels, handactiviteiten zoals workshops met zoutdeeg, schilderen en allerlei knutselwerk, maar ook groepsspellen, zoals voetbal, zaklopen, basketbal, schattenjacht…

  Lachen en gezelligheid zijn de sleutelwoorden van uw avonden op onze camping op loopafstand van de Middellandse zee.

  Van 1 juli t/m 31 augustus brengt het animatieteam van onze camping die vlak bij de Middellandse Zee gelegen is, een cocktail van vermaak, die rijk is aan variëteit en emoties. Elke avond van uw vakantie aan de Côte d’Azurbieden wij u een verschillend thema: karaoke, openluchtbioscoop, dansavond, cabaretspektakel… De animatieprogramma’s worden u systematisch bij de receptie uitgereikt tijdens uw aankomst. Of er nu activiteiten zijn voor de allerkleinsten of voor volwassenen… Er is voor elk wat wils! Bij onze arrangementen voor stacaravans in de Var is deelname van iedereen aan de animaties inbegrepen.

  TOP