×
Restons en contact !

INFORMATIONS & RESERVATIONS : +33(0)4 94 55 67 80
Par email : lesnaiades@marvilla-parks.com
Nos bureaux sont ouverts du lundi au jeudi : 9h-12h //14h-17h et vendredi de 9h à 12h

DOMAINE DES NAÏADES
Hôtellerie de Plein Air ****
655 chemin des Mûres
83310 Grimaud
Ouvrir dans Google Maps

Abonnez-vous à notre newsletter pour recevoir les bons plans et les promotions !

  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

  Entrée, accueil, réception, restaurant, piscine - Domaine des Naïades, Port-Grimaud, Var
  Restaurant - Domaine des Naïades, Port-Grimaud, Var
  PREV
  NEXT

  Camping openluchthotel

  Ontdek een park, in het hart van de Golf van St Tropez, 900 meter van de zee!

  Slechts 900 meter van het strand, Domaine des Naiades is een 4 sterren camping waar u mobile homes kunt boeken voor uw vakantie in de Var. Boek uw mobile home en maak het beste van onze 4 sterren camping uitgerust met een olympisch 50 meter bad, twee waterglijbanen en een piere badje voor de kinderen. Domaine des Naiades biedt u al deze faciliteiten en verschillende activiteiten om een fantastische vakantie te hebben met vrienden, familie of gewoon met zijn tweeen. U bepaald zelf de snelheid van u vakantie op onze 4 sterren camping in het hart van de golf van Saint- Tropez...

  Ontdek onze dienstenaanbod en keuze aan activiteiten

  Een camping met een verwarmd olympisch zwembad! Voor de allerkleinsten is er een verwarmd peuterbad met waterspelletjes waar ze in alle veiligheid kunnen spelen, terwijl oudere kinderen zich kunnen uitleven op een van de glijbanen van 75 meter.

  Informatie over de regio en kaartverkoop bij de receptie, lastminute-aankopen of aankopen van de eerste levensbehoeften in onze minisupermarkt, een gereserveerde tafel of afhaalgerechten in het restaurant… Alles op onze camping in de Var is uitgedacht om het verblijf voor u te vergemakkelijken!

  Ontdek Domaine des Naïades in foto’s: de Stacaravans, het zwembad, de activiteiten... en de regio om u een klein voorproefje te geven van uw toekomstige vakantie aan de Golf van St. Tropez!

  Sportieve activiteiten, ludieke en sportieve activiteiten voor kinderen, avondactiviteiten... lachen en ontspannen in een goed sfeer tijdens uw vakantie op Domaine des Naïades.

  TOP