×
Restons en contact !

INFORMATIONS & RESERVATIONS : +33(0)4 94 55 67 80
Par email : info@lesnaiades.com
Nos bureaux sont ouvert du lundi au vendredi, de 9h à 18h

 

DOMAINE DES NAÏADES
Hôtellerie de Plein Air ****
655 chemin des Mûres
83310 Grimaud
Ouvrir dans Google Maps

Abonnez-vous à notre newsletter pour recevoir les bons plans et les promotions !

Entrée, accueil, réception, restaurant, piscine - Domaine des Naïades, Port-Grimaud, Var
Piscine olympique et tobbogans au camping domaine des Naïades, Port-Grimaud, Var
Restaurant - Domaine des Naïades, Port-Grimaud, Var
PREV
NEXT

Camping openluchthotel

Ontdek een park, in het hart van de Golf van St Tropez, 900 meter van de zee!

Situé à 900m de la mer, arboré de pins, d'eucalyptus et de mimosas, le Domaine des Naïades, hôtel de plein air 4 étoiles, vous propose des locations pour vos vacances dans le Var. Réservez votre location de mobile home et profitez de notre magnifique camping 4* avec piscine olympique chauffée, ses 2 toboggans aquatiques et sa pataugeoire pour les plus petits. Le Domaine des Naïades vous propose tous ces services et animations pour vos vacances en famille, en couple ou entre amis dans un environnement naturel exceptionnel.
Composez votre séjour au rythme de vos envies dans notre camping 4* au coeur du Golfe de Saint-Tropez...

Ontdek onze dienstenaanbod en keuze aan activiteiten

Een camping met een verwarmd olympisch zwembad! Voor de allerkleinsten is er een verwarmd peuterbad met waterspelletjes waar ze in alle veiligheid kunnen spelen, terwijl oudere kinderen zich kunnen uitleven op een van de glijbanen van 75 meter.

Informatie over de regio en kaartverkoop bij de receptie, lastminute-aankopen of aankopen van de eerste levensbehoeften in onze minisupermarkt, een gereserveerde tafel of afhaalgerechten in het restaurant… Alles op onze camping in de Var is uitgedacht om het verblijf voor u te vergemakkelijken!

Ontdek Domaine des Naïades in foto’s: de Stacaravans, het zwembad, de activiteiten... en de regio om u een klein voorproefje te geven van uw toekomstige vakantie aan de Golf van St. Tropez!

Sportieve activiteiten, ludieke en sportieve activiteiten voor kinderen, avondactiviteiten... lachen en ontspannen in een goed sfeer tijdens uw vakantie op Domaine des Naïades.

TOP