Algemene huurvoorwaarden

1.RESERVERING

De reservering wordt pas officieel na schriftelijke bevestiging (en/of voucher) door het Domaine in overeenstemming met de bepalingen volgens artikel L121-19 van de Franse wet ter bescherming van de consument.

Reserveringen zijn op naam en persoonlijk. Ze kunnen daarna niet geheel of gedeeltelijk worden overgedragen of onderverhuurd, zonder voorafgaande en uitdrukkelijke toestemming van Domaine des Naïades. Domaine des Naïades behoudt zich het recht voor om elke reservering te annuleren van een klant met wie een geschil bestaat met betrekking tot de betaling van een eerdere bestelling.

1.1  De plannen en foto’s van de accommodatie zijn ter illustratie. De indeling en kenmerken van de onderdelen kunnen licht van het ene model tot het andere verschillen.

1.2 De accommodaties worden door Domaine des Naïades toegewezen naar gelang de beschikbaarheid, en op dusdanige wijze dat er optimaal gebruik kan worden gemaakt van deze beschikbaarheid. Deze toewijzing kan op ieder moment voorafgaand aan de daadwerkelijke overhandiging van de sleutels worden gewijzigd.

1.3 Ter informatie: de campingplaatsen worden op willekeurige wijze toegewezen. Als u een specifiek verzoek hebt voor het exacte nummer van een standplaats, in de schaduw, 2 campingplaatsen naast elkaar, dan vragen we u gebruik te maken van de optie “bijzondere wens” (op stacaravan: 25 € buiten het seizoen, 50 € van 01/07 tot 01/09) onder voorbehoud beschikbaarheid.

Speciale aanbiedingen gelden enkel en alleen voor tarieven van de stacaravan en zijn alleen geldig op het moment van de reservering.

1.4 BETALING

 Bij de reservering wordt een aanbetaling verlangd van 30% en het saldo te voldoen 30 dagen vóór de dag van aankomst. Het niet nakomen van deze termijn leidt automatisch tot de vermindering van het verblijf ter hoogte van het betaalde bedrag.Voor reserveringen, die binnen een maand voor aankomst zijn gemaakt, zullen de algemene huurvoorwaarden volledig op het moment van de reservering van toepassing zijn.

Automatische incasso in termijnen / saldo

Als u gekozen heeft voor een aanbetaling per credit card tijdens uw reservering, volgens de Algemene Huurvoorwaarden, zullen de termijnen automatisch afgeboekt worden door de camping Les Naïades (Groupe Homair Vacances ) op de geplande data, met dezelfde creditcard waarmee de aanbetaling is gedaan

 

 1. .SPECIFIEKE BEPALINGEN MET BETREKKING TOT DE WEBWINKEL OP DE WEBSITE WWW.LESNAIADES.COM

Iedere op de website aangevraagde bestelling maakt deel uit van een op afstand gesloten overeenkomst en houdt automatisch instemming in, zonder voorbehoud, met deze voorwaarden.

2.1  GEBRUIK VAN DE WEBSITE

De klant garandeert Domaine des Naïades dat hij meerderjarig is, juridisch bekwaam en over de eventuele noodzakelijke machtigingen beschikt om de door hem gekozen betaalmethode te gebruiken bij het bevestigen van zijn bestelling. De klant heeft uitsluitend toestemming voor toegang tot en gebruik van deze website voor het reserveren van vakanties bij Domaine des Naïades.Domaine des Naïades kan een einde maken aan het leveren van diensten aan de klant, wanneer deze wordt betrapt

op het gebruik maken van diensten van Domaine des Naïades met ongewenste of illegale doeleinden. Er mag geen enkel deel van de inhoud van de website worden gedownload, bewaard, aangepast,

gepubliceerd of gedistribueerd.

Hoewel Domaine des Naïades zich tot het uiterste inspant om haar service operationeel te houden, kan deze geen enkele garantie geven op constante toegang tot de website, en wijst derhalve tevens alle verantwoordelijkheid van de hand ten aanzien van enigerlei schade die direct of indirect wordt berokkend vanwege geen of een gedeeltelijke toegang tot deze website of die kan voortvloeien uit het gebruikmaken van de service door een internetgebruiker. Domaine des Naïades kan in geen enkel geval verantwoordelijk worden gehouden voor schade die mogelijk voortvloeit uit het verlies van gegevens, en voor de informatie die Domaine des Naïades heeft verstrekt over risico’s ten aanzien van het gebruik of het functioneren van de website, of voor het niet kunnen voorzien in de vakanties die de klant bestelt bij Domaine des Naïades, waaronder, zonder beperking, schade voortvloeiend uit een fout, weglating, virus, vertraging of onderbreking in de service. Domaine des Naïades kan daarnaast niet strafrechtelijk of burgerrechtelijk verantwoordelijk worden gesteld voor de gevolgen die voortvloeien uit oneigenlijk of niet toegestaan gebruik van de website of de inhoud daarvan, door gebruikers of derden.

2.2 BESCHIKBAARHEID VAN PRODUCTEN

Het vakantie- en prijzenaanbod is geldig zolang deze zichtbaar is op de website en op basis van beschikbaarheid.

2.3 RESERVERINGEN VIA DE online WEBWINKEL OP WWW.LESNAIADES.COM

2.4 PAYPAL

PayPal beschikt over de beste systemen voor beveiliging en voorkoming van fraude en draagt daarmee bij aan het beschermen van uw bankkaartgegevens. Als u PayPal gebruikt worden uw financiële gegevens nooit aan de verkoper doorgegeven.

De klant kan ervoor kiezen in één keer, zonder kosten via PayPal te betalen. Deze optie kan uitsluitend op het moment van reserveren worden gekozen en kan niet met terugwerkende kracht worden toegepast. Een betaling via Paypal brengt met zich mee dat de klant een account op de website van PayPal moet aanmaken en de algemene gebruikersvoorwaarden van PayPal accepteert. De klant zal naar de website van PayPal worden geleid om de beveiligde betaling te verrichten. Domaine des Naïades kan niet verantwoordelijk worden gesteld voor saldobewegingen op de PayPal-rekening, waar uitsluitend de klant toegang toe heeft.

2.5 ONMIDDELLIJKE BETALING PER CREDITCARD OP DE WEBSITE

De klant wordt direct doorverwezen naar de beveiligde website van de partnerbank van Domaine des Naïades: SOCIETE GENERALE via haar beveiligde partner platforms.

De volgende creditcards worden op de website geaccepteerd: Visa en Eurocard Mastercard. De bevestiging van de reserveringsprocedure wordt uitgevoerd op het moment dat u op de knop “Mijn betaling bevestigen” klikt.

2.6  IDEAL

Betalen met Ideal is een veilige manier van internetbankieren, zonder uw bankgegevens met de webwinkel te delen. De klant kan kiezen voor betalen in één keer, zondere extra kosten. Deze betaalkeuze dient op het moment van reserveren te worden aangegeven en kan niet met terugwerkende kracht worden

toegepast. De Ideal betalingswijze is uitsluitend mogelijk voor reserveringen via de website www.lesnaiades.com .

Betalen via deze wijze houdt automatische acceptatie van de algemene voorwaarden van Ideal in.

  

 1. DE PRIJZEN

De van toepassing zijnde prijzen zijn de prijzen die worden aangegeven op het moment van de reservering per telefoon of via de website. De prijzen kunnen tijdens het seizoen fluctueren, zijn in Euros uitgedrukt en inclusief BTW.
3.1  DE PRIJZEN ZIJN INCLUSIE:

– De huur van de ingerichte accommodatie- Verbruik van water, gas en elektriciteit.

– Beschikking over de campingvoorzieningen, met name de animatie (behalve bij specifieke regeling van de camping) en sanitaire voorzieningen zoals omschreven in de catalogus en op de website.

– Parkeerplaats voor één voertuig per staanplaats (niet altijd op de gehuurde plaats)

 

 1. SCHEMA VOOR BETALINGEN PER CREDITCARD

4.1 Wanneer de klant zijn bestemming en accommodatie heeft gereserveerd, moet deze reservering in afwachting van betaling binnen 5 dagen worden bevestigd met een gedeeltelijke of gehele betaling van het verblijf, per creditcard. Wanneer de termijn van 5 dagen is verstreken en nog geen betaling is verricht, komt de reservering automatisch en zonder voorafgaande kennisgeving te vervallen.

4.2 Voor elke reservering korter dan een maand voor aanvang van het verblijf, dient het totale bedrag direct bij reservering te worden betaald, d.w.z.:+ Dossierkosten+ De totale verblijfskosten
+ De annuleringsverzekering

4.3 Voor elke reservering vanaf twee maanden voor aanvang van het verblijf dient betaling te geschieden volgens onderstaand schema (bij betaling in termijnen)

4.3.1 Bij de reservering: dossierkosten + annuleringsverzekering (optie)   + 75% van het huurbedrag.

4.3.2 Een maand voor aanvang van het verblijf: 25% ofwel de gehele afrekening van het huurbedrag

4.4 Voor elke reservering vanaf drie maanden voor aanvang van het verblijf dient betaling te geschieden volgens onderstaand schema (bij betaling in termijnen):

4.4.1 Bij de reservering: dossierkosten + annuleringsverzekering (optie)  + 50% van het huurbedrag.

4.4.2 Twee maanden voor aanvang van het verblijf: 25% van het huurbedrag

4.4.3 Een maand voor aanvang van het verblijf: 25% ofwel de gehele afrekening van het huurbedrag

4.5 Voor elke reservering langer dan drie maanden voor aanvang van het verblijf dient betaling te geschieden volgens onderstaand schema (bij betaling in termijnen):

4.5.1 Bij de reservering: dossierkosten + annuleringsverzekering (optie)  +  25% van het huurbedrag.

4.5.2 Drie maanden voor aanvang van het verblijf: 25% van het huurbedrag

4.5.3 Twee maanden voor aanvang van het verblijf: 25% van het huurbedrag

4.5.4 Een maand voor aanvang van het verblijf: 25% ofwel de gehele afrekening van het huurbedrag

4.5.5 Reserveringen vanaf 15 dagen voor de aankomstdatum kunnen uitsluitend per creditcard betaald worden.

 

5.SCHEMA VOOR BETALINGEN PER BANKOVERSCHRIJVING (uitsluitend voor woonachtigen buiten Frankrijk)

5.1 Wanneer de klant zijn bestemming en accommodatie heeft gereserveerd, dient de klant het reserveringsformulier in te vullen en binnen 5 dagen op te sturen en tevens de bankoverschrijving maken. Wanneer de termijn van 5 dagen is verstreken en nog geen betaling is verricht en geen reserveringsformulier binnen is,komt de reservering in afwachting van betaling automatisch en zonder voorafgaande kennisgeving te vervallen.

5.2 Voor elke reservering korter dan één maand voor aanvang van het verblijf dient betaling te geschieden volgens onderstaand schema (bij betaling in termijnen):

5.2.1 Bij de reservering : de dossierkosten + annuleringsverzekering (optie)  + de totale verblijfskosten

5.3 Voor elke reservering langer dan twee maanden voor aanvang van het verblijf dient betaling te geschieden volgens onderstaand schema (bij betaling in termijnen):

5.3.1 Bij de reservering: dossierkosten + annuleringsverzekering (optie)  + 30% van het huurbedrag

5.3.2 Eén maand voor aanvang van het verblijf: 70% van het huurbedrag

5.4 Voor elke reservering die meer dan drie maanden voor aanvang van het verblijf plaatsvindt, dient betaling plaats te vinden volgens het volgende schema:

5.4.1 Bij reservering: administratiekosten + annuleringsverzekering (optie)   + 30 % van de huursom.

5.4.2 Twee maanden voor aanvang van het verblijf:Meer dan 6 maanden voor aanvang van het verblijf: 30 % van de huursom.

5.4.3 Een maand voor aanvang van het verblijf: 40 % of het resterende bedrag van de huursom.

 

 1. ALGEMENE INFORMATIE

6.1 Dossierkosten : deze dienen voor elk dossier te worden betaald en slechts één keer per seizoen

6.2 De standaard reserveringskosten bedragen €25.00 incl. BTW in de volgende gevallen :

–  betalingen via bankoverschrijving in één keer

–  betalingen via bankoverschrijving in termijnen

–  betalingen via creditcard, in termijnen (indien er niet is gekozen voor automatische incasso)

6.3 De reserveringskosten worden verlaagd naar € 00.00 incl. BTW in de volgende gevallen:

– betalingen per creditcard : in één keer of in termijnen met automatische incasso.

– betalingen in één keer via PayPal (uitsluitend voor reserveringen via de website)

6.4 De babyset moet bij de eerste betaling in zijn geheel afgerekend worden.

 

 1. AANKOMST – VERTREK / VERBLIJFSDUUR

Na aankomst ter plekke, is de klant zicht verplicht zich bij de receptie te melden om zich in te laten schrijven.

Minimum verblijfsduur 7 nachten van 28/06 tot 30/08/2019 (U kunt boeken 8,9,10 … nachten)

Aankomst en vertrek is, gedurende het seizoen, op alle dagen.

Aankomst vanaf 15.00 u tot 19.00 u en vertrek vanaf 8.00 u tot 10.00 u. (vanaf 07.00 u. tot 10.00 u. zaterdag en zondag)

 

 1. WIJZIGINGEN

8.1 Leder verzoek tot wijziging van de criteria van uw reservering dient schriftelijk te worden verstuurd naar het volgende adres: Domaine des Naïades , 655 Chemin des Mûres, 83310 GRIMAUD- FRANKRIJK of per e.mail :info@lesnaiades.com

Wijzigingen (bij voorafgaande aanvaarding door Domaine des Naïades) betreffen uitsluitend het lopende seizoen. Er wordt geen enkel gevolg voor het volgende seizoen aanvaard.

 

 1. ANNULERINGSVOORWAARDEN

In geval van schriftelijke annulering van het verblijf op het Domaine (middels aangetekende brief) die het Domaine 31 dagen voor de aankomstdatum bereikt, Het verblijf wordt volledig terugbetaald, behalve annuleringsverzekeringstarieven (als deze optie is gesloten) en reserveringskosten

9.1.ANNULERINGSVERZEKERING
9.2 Domaine des Naiades biedt als betaalde extra service een Annuleringsverzekering en een Verblijfsonderbreking, via haar partner Gritchen Affinity. Deze verzekering, die afgesloten kan worden op het moment dat de klant het verblijf reserveert, biedt de mogelijkheid van vergoeding door Gritchen Assurance van de annuleringskosten van de reservering zoals voorzien in artikel 10 van onderhavige Algemene Huurvoorwaarden, bij het voorvallen van een gebeurtenis dat het vertrek onmogelijk maakt of de niet verbruikte nachten van het verblijf in geval van het voorvallen van een gebeurtenis waardoor de aankomstdatum vertraagd is of de verblijfsduur verkort is.

9.3 De gebeurtenissen die gedekt zijn, worden in de Algemene Voorwaarden van de Annuleringsverzekering beschreven en kunnen ingezien worden op: https://www.lesnaiades.com/nl/Homair-Vacances-groep/annuleringsverzekering

9.4 Wanneer het ongeval gedekt wordt, moet de klant Domaine des Naïades op de hoogte stellen van diens annulering ( schriftelijk  naar het volgende adres: Domaine des Naïades , 655 Chemin des Mûres, 83310 GRIMAUD- FRANKRIJK of per e.mail :info@lesnaiades.com) en contact opnemen met Gritchen Affinity, waarbij hij de instructies moet volgen op: https://www.lesnaiades.com/nl/Homair-Vacances-groep/annuleringsverzekeringen wel binnen de 10 dagen volgend op de dag van het ongeval, waarbij hij Gritchen Affinity de nodige informatie verstrekt en de bewijsdocumenten.

 1. ANNULERINGSKOSTENWanneer uw verzoek tot annulering (hierbij geldt de datum van ontvangst van de brief door Domaine des Naïades) op de volgende momenten wordt ingediend:
  10.1 Langer dan 31 dagen voor aanvang van uw vakantie: Het verblijf wordt volledig terugbetaald, behalve annuleringsverzekeringstarieven (als deze optie is gesloten) en reserveringskosten
  10.2 Korter dan 31 dagen voor aanvang van uw vakantie : 100 % van het totaalbedrag van uw vakantie en de dossierkosten worden bij u in rekening gebracht.
  13.3 In elk geval, worden de dossierkosten en kosten van de annuleringsverzekering niet terugbetaald.

11.BORG

Bij aankomst zal een borg van 200 € verlangd worden. De borg wordt op de dag van vertrek, na controle van de toestand van de sta caravan, aan u teruggegeven. In geval van een vervroegd vertrek, zal de inventaris tijdens de openingsuren van de receptie gecontroleerd worden.

De borgen kunnen voldaan worden, per credit card (Visa of Mastercard) of kontant.

11.1 Bij vertrek buiten de vastgestelde uren, zal de toestand waarin de accommodatie is achtergelaten uitsluitend door onze medewerkers Domaine des Naïades worden beoordeeld

11.2 Wanneer de accommodatie in goede staat is afgeleverd ontvangt u de waarborgsom terug. Als de inventaris niet goed is wordt de borgsom ingehouden.

11.3 Wanneer de klant ervoor kiest om te betalen voor de eindschoonmaak, valt hier niet de afwas onder, de vaat en al het keukengerei dient in schone staat achter gelaten te worden.

Wanneer dit niet het geval is, kunnen hiervoor extra kosten worden ingehouden.

11.4 De eventueel geconstateerde schade zal worden ingehouden op de waarborgsom. De klant zal hiervoor de bijbehorende factuur ontvangen. Indien het te vergoeden bedrag hoger is dan de waarborgsom, dient het resterende bedrag door de klant te worden bijbetaald.

 

 1. VERANTWOORDELIJKHEID

12.1 De cliënt is de enige verantwoordelijke gesprekspartner ten opzichte van Domaine des Naïades, onder andere op gebied van financiële verantwoordelijkheid, en in het bijzonder in geval van geheel of gedeeltelijke annulering van het verblijf.

12.2 Domaine des Naïades is niet verantwoordelijk in geval van wijziging, annulering of andere evenementen met betrekking tot de dienstverlening door overmacht , door de klant of door derden.

12.3 Domaine des Naïades kan niet verantwoordelijk gehouden worden voor niet nakomen van de reserveringsovereenkomst in geval van overmacht, verstoring of gedeeltijke of algemene

staking van onder andere de postdiensten en vervoers-  en/of communicatiediensten. De klant verklaart op de hoogte te zijn van de kenmerken en beperkingen van Internet, in het bijzonder de technische performances, de tijd om gegevens te raadplegen, op te vragen of te verzenden en de risico’s verbonden aan de communicatieveiligheid.

12.4 Domaine des Naïades accepteert geen enkele klacht en geen enkel verzoek tot schadevergoeding ten aanzien van het niet of slecht uitvoeren van een aan u verleende dienst, wanneer dit te wijten is aan de klant of een derde  die niets te maken heeft met de dienstverlening of wanneer het om een geval van overmacht gaat.

12.5 Tenzij anders door de wet bepaald, kan Domaine des Naïades  niet verantwoordelijk worden gehouden voor een fout van een derde, in het bijzonder van een van haar partners.

12.6 Domaine des Naïades neemt geen enkele verantwoordelijkheid op zich voor indirecte schade ten gevolge van dit schrijven, voor exploitatieverlies, omzetverlies, gemiste kansen, schade of kosten.

 

 1. ALGEMENE BEPALINGEN

13.1 Gedeeltelijke ongeldigheid :

Wanneer een bepaling van deze overeenkomst ongeldig wordt verklaard door een wijziging in wet- of regelgeving of naar aanleiding van een rechterlijke uitspraak, zal dit op geen enkele wijze van invloed zijn op de geldigheid en naleving van deze Algemene Huurvoorwaarden.

13.2 Volledigheid van de overeenkomst:

Deze Algemene Huurvoorwaarden, de wettelijke verklaringen, evenals het besteloverzicht dat aan de klant wordt verstuurd, vormen een gezamenlijke overeenkomst waarin alle contractuele betrekkingen tussen de partijen zijn opgenomen.

 

 1. DIVERSEN

De client is verplicht om zich te houden aan de voorschriften van de camping, zoals die zijn aangegeven bij de receptie. In het zwembad is alleen en zwembroek toegestaan (dus géén shorts). De ouders en/of de wettelijke vertegenwoordigers van de kinderen zijn geheel verantwoordelijk voor de veiligheid van de kinderen, vooral in en om de zwembaden en speelterreinen. De directie behoudt zich het recht voor bepaalde evenementen of voorzieningen zonder voorafgaande kennisgeving op te schorten. Het autorijden op het Domaine is toegestaan van 07.00 u tot middernacht. Honden moeten gevaccineerd zijn en aangelijnd blijven. Bij de standplaatsen van de stacaravans mag niets bijgeplaatst worden (bijv. een tent) Met de handtekening op het contract aanvaard u de algemene huurvoorwaarden.

 

 1. BESCHERMING PERSOONSGEGEVENS

15.1 De informatie die u ons overdraagt met betrekking tot de reservering zal niet aan derden overgedragen worden.

Tijdens het bezoek van de klant aan onze site of ter gelegenheid van zijn bestelling, verzamelen wij drie algemene categorieën informatie:

De informatie die de klant ons verstrekt

De informatie die wij automatisch verzamelen tijdens het gebruik van de site Domaine des Naïades

De informatie die wij via derden verzamelen

Deze informatie wordt door de onderneming Domaine des Naïades als vertrouwelijke informatie beschouwd. Deze informatie wordt uitsluitend gebruikt voor het verwerken van de bestelling en voor verbetering en personalisering van de communicatie en het serviceaanbod voor klanten van de onderneming Domaine des Naïades, afgestemd op interessegebieden van de klant.

De klant heeft de mogelijkheid zich te verzetten tegen de verspreiding van zijn persoonsgegevens aan partners via het adres: dpo@homair.com.

15.2 Overeenkomstig de bepaling van 20 december 2017 heeft de klant het recht om:

– toegang te krijgen tot zijn persoonsgegevens,

– correctie en verwijdering van zijn gegevens te vragen (recht om vergeten te worden),

– zijn gegevens te laten overdragen,

– zich te verzetten tegen de verwerking van zijn gegevens,

– zijn toestemming in te trekken of het gebruik van zijn gegevens te beperken,

– richtlijnen te bepalen met betrekking tot het bewaren, het verwijderen en het verspreiden van zijn persoonsgegevens na zijn overlijden en zich te verzetten tegen telefonische verkoop door zich in te schrijven op de BLOCTEL-lijst,

– een klacht in te dienen bij de CNIL of de controleautoriteit van zijn land van vestiging.

Hij kan deze rechten eenvoudig uitoefenen door te schrijven aan dpo@homair.com of aan het volgende adres:

HOMAIR Vacances

570, avenue du Club Hippique, ‘Immeuble le Derby’

CS 20405

F-13097 AIX-EN-PROVENCE Cedex 02

Declaratie bij de CNIL nr. 1071348

Voor elke aanvraag moet om veiligheidsredenen een geldig identiteitsbewijs en een kopie van de ontvangen communicatie per post worden verzonden om de verwerking van uw aanvraag te vereenvoudigen.

15.3 Voor meer informatie over ons beleid voor bescherming van persoonsgegevens kan de klant ons handvest raadplegen op de site https://www.homair.com/nl/privacybeleid of per e-mail een elektronische versie hiervan aanvragen.

 

Deze Algemene Huurvoorwaarden zijn opgesteld te Aix-en-Provence op 03/10/2018 (laatste van toepassing zijnde versie).

 


HUISREGELS VAN HET CAMPINGTERREIN DOMAINE DES NAIADES

I – ALGEMENE VOORWAARDEN

1. Toelatingsvoorwaarden
Voor het betreden van en het verblijven op het campingterrein en het betrekken van een accommodatie op Domaine des Naïades is toestemming nodig van de beheerder of zijn/haar vertegenwoordiger. De beheerder is verplicht om op het campingterrein toe te zien op goed gedrag en een goede openbare orde te handhaven, alsmede de naleving van de toepassing van onderhavige huisregels te waarborgen.
Het feit dat u verblijft op Domaine des Naïades houdt in dat u de bepalingen in onderhavig reglement accepteert en dat u zich verplicht u eraan te houden.
Het is verboden om het campingterrein als uw woonplaats te kiezen.

2. Registratieformaliteiten
Minderjarigen die niet door hun ouders worden begeleid, worden alleen toegelaten met een door de ouders opgemaakte, schriftelijke verklaring.
Overeenkomstig artikel R. 611-35 van het Franse wetboek betreffende het binnenkomen en het verblijf van vreemdelingen en het asielrecht (code de l’entrée et du séjour des étrangers et du droit d’asile; CESEDA), is de beheerder verplicht om elke buitenlandse gast bij aankomst een individueel registratieformulier in te laten vullen en te laten ondertekenen. Op dit formulier moeten met name de volgende gegevens worden ingevuld:
voornamen en achternaam;
geboortedatum en -plaats;
nationaliteit;
gebruikelijke woonplaats.
Kinderen jonger dan 15 jaar kunnen worden bijgeschreven op het formulier van een van de ouders.

3. Installatie
De openluchtaccommodatie en het bijbehorende materiaal moeten op de standplaats geïnstalleerd worden conform de door de beheerder of zijn/haar vertegenwoordiger gegeven richtlijnen. Er wordt geen andere installaties (caravan, tent, …) toegestaan op de standplaatsen voor stacaravans. Caravans en stacaravans dienen op elk moment te kunnen worden verplaatst.
a. Capaciteit
Om veiligheids- en verzekeringsredenen is het verboden om de accommodatie met meer personen te bezetten dan voorzien is voor het type accommodatie. De campingbeheerder zal ieder extra persoon ten opzichte van de voorziende capaciteit weigeren. Baby’s worden ook gerekend als persoon.

4. Receptie
Het hele seizoen geopend van 8.00 tot 19.00 uur.
Bij de receptie vindt u alle informatie over de voorzieningen op het campingterrein, het kopen van levensmiddelen, de sportinstallaties, de toeristische rijkdommen in de omgeving en diverse nuttige adressen.
Een systeem voor het ontvangen en het behandelen van klachten staat ter beschikking van de gasten.
Het is de opdrachtgever om de accommodatie te controleren bij aankomst (inventaris, schoonmaak, enz.) En eventuele tekort is 24 uur na aankomst beschikbaar. Personeel zal alles doen om het probleem zo snel mogelijk te verhelpen.
Incidenten tijdens het verblijf worden niet verwerkt, tenzij ze binnen tijdens het verblijf worden gerapporteerd

5. Overzicht huisregels
Onderhavige huisregels hangen bij de ingang van het campingterrein en bij de receptie. Bovendien worden deze uitgereikt aan iedere gast die hierom vraagt.
Voor de geclassificeerde campingterreinen wordt de classificatiecategorie tourisme (toerisme) of loisirs (vrije tijd) aangegeven en het respectievelijk aantal standplaatsen.
De prijzen van de verschillende diensten worden aan de gasten medegedeeld volgens de voorwaarden die door middel van een besluit zijn vastgesteld door de minister die belast is met consumentenzaken. De prijzen kunnen bij de receptie worden geraadpleegd.

6. Vertrekregels
De gasten wordt vriendelijk gevraagd om de avond vóór vertrek de receptie van het vertrek op de hoogte te stellen. Gasten die vóór de openingsuren van de receptie willen vertrekken, moeten de avond vóór vertrek hun verblijf betalen.

7. Lawaai en stilte
De gasten wordt dringend verzocht om al het lawaai en alle discussies die hun buren kunnen hinderen, te vermijden.
Geluidsapparatuur mag dientengevolge niet hard worden afgesteld. Portieren en kofferbakken dienen rustig gesloten te worden.
Honden en andere huisdieren zijn toegestaan, op voorwaarde dat ze de veiligheid en de rust van de medekampeerders niet verstoren. Honden uit de categorieën 1 en 2 zijn verboden. Het vaccinatieboekje moet actueel zijn en overlegd worden bij aankomst.
Honden en andere dieren moeten altijd aangelijnd zijn. Zij mogen nooit worden achtergelaten op het campingterrein of opgesloten worden tijdens de afwezigheid van hun baasjes die hier wettelijk aansprakelijk voor zijn.
De beheerder waarborgt de rust van zijn gasten: tussen middernacht en 7.00 uur moet het helemaal stil zijn.

8. Bezoekers
Bezoekers kunnen worden toegelaten op het campingterrein en vallen onder de verantwoordelijkheid van de kampeerders die hen ontvangen, mits de beheerder of zijn/haar vertegenwoordiger hiervoor toestemming heeft gegeven.
De gast kan zijn/haar bezoekers bij de receptie ontvangen. De bezoekers kunnen gebruik maken van de voorzieningen en de installaties op het campingterrein. Het gebruik van deze voorzieningen kan niettemin betalend zijn. De tarieven hiervoor hangen bij de ingang van het campingterrein en bij de receptie.
Auto’s van de bezoekers worden niet toegelaten op het campingterrein, maar moeten op de parkeerplaats blijven staan.

9. Rijden en parkeren van voertuigen
Op het campingterrein is de maximumsnelheid voor voertuigen 10 km/u. Verkeer is toegestaan tussen 7.00 uur en middernacht.
Op het campingterrein mogen alleen de voertuigen rijden die aan de kampeerders toebehoren.
Parkeren op de door de accommodaties bezette standplaatsen is ten strengste verboden, tenzij de standplaats is voorzien van een parkeerplaats. De geparkeerde auto’s mogen het verkeer en de aankomst van nieuwe gasten niet belemmeren.

10. Onderhoud en aanblik van de installaties
Iedereen dient zich te onthouden van alles wat schadelijk kan zijn voor de netheid, de hygiëne en het aanzien van het campingterrein en de installaties, met name de sanitaire voorzieningen.
Het is verboden om afvalwater op de grond of in goten te lozen.
Gasten dienen hun afvalwater te lozen in de hiervoor bedoelde installaties.
Huishoudelijk afval, ander afval en papier moeten in de vuilnisbakken gegooid worden. Bij de ingang van de camping zijn twee plaatsen voor afvalinzameling beschikbaar die zijn uitgerust voor gescheiden afvalinzameling. Ieder dient zich te onthouden van alles wat schadelijk kan zijn voor de netheid, de hygiëne en het aanzien van het Domaine.
Het wassen van kleding is ten strengste verboden buiten de hiervoor bestemde bakken.
De was kan worden opgehangen aan de gemeenschappelijke waslijnen. De was mag ook tot 10.00 uur opgehangen worden dichtbij de afdakjes, op voorwaarde dat dit geen hinder oplevert voor uw buren. Tussen de bomen mag geen waslijn worden gespannen en de was mag niet worden opgehangen aan bomen.
Planten en bloemen moeten ongemoeid worden gelaten. De kampeerder mag geen spijkers in de bomen slaan, takken afbreken of zelf planten poten. Het is tevens verboden om de standplaats van een installatie met eigen middelen af te bakenen en in de grond te graven.
Elk herstel vanwege beschadiging aan de vegetatie, het hekwerk, het terrein of de installaties van het campingterrein, komt voor rekening van de dader.
De standplaats waar tijdens het verblijf gebruik van is gemaakt, moet in dezelfde staat worden achtergelaten als waarin de kampeerder deze bij aankomst heeft aangetroffen.
In het zwembad is het dragen van een zwembroek (geen short) verplicht.

11. Veiligheid
a. Brand
Barbecues en open vuur (hout, steenkool, enz…) zijn ten strengste verboden. Kooktoestellen moeten altijd goed onderhouden worden en mogen niet gebruikt worden onder gevaarlijke omstandigheden.
In geval van brand moet de directie onmiddellijk worden gewaarschuwd. De blusapparaten kunnen indien nodig worden gebruikt. Een EHBO-doos bevindt zich bij de receptie.
b. Diefstal
Domaine des Naiades is geen hotel en kunnen niet aansprakelijk worden gesteld voor het verlies, de schade of diefstal van persoonlijke of lichamelijke bezittingen die tijdens het verblijf zijn geleden, de klant moet zelf contact opnemen met zijn verzekeraar. hun eigen eigendomsverzekering uit te breiden ten aanzien van de op de camping gehuurde woningen.De klant is bovendien verplicht om een WA-verzekering af te sluiten bij een verzekeringsmaatschappij naar eigen keuze.
De gasten zelf is verantwoordelijkheid voor zijn eigen installatie en dient de aanwezigheid van ieder verdacht persoon te melden aan de verantwoordelijke

12. Spellen
In de buurt van de installaties mogen geen drukke of hinderlijke spelen worden georganiseerd.
De vergaderruimte mag niet gebruikt worden voor drukke
spellen. Kinderen moeten altijd onder toezicht staan van hun ouders.

13. Overtreding van de huisregels
Toegang tot de accommodatie kan tevens worden ontzegd bij storend gedrag van de klanten, dat de kalmte en rust van het campingterrein verstoort of bij overtreding van de huisregels.
Indien een kampeerder het verblijf van medekampeerders verstoort of de bepalingen van onderhavige huisregels niet naleeft, kan de beheerder of zijn/haar vertegenwoordiger, indien gewenst, de kampeerder mondeling of schriftelijk in gebreke stellen om een einde te maken aan de onlusten.
In geval van een ernstige of herhaaldelijke overtreding van de huisregels en na een ingebrekestelling door de beheerder om zich hieraan te houden, kan deze laatste de overeenkomst ontbinden.
In geval van een strafrechtelijke overtreding kan de beheerder een beroep doen op de politie.

II – BIJZONDERE VOORWAARDEN

De dragen van een polsbandje kan op de camping verplicht is. Dit is om maximale veiligheid aan de gasten te verzekeren en om het binnendringen van niet op de camping verblijvende personen te vermijden. Het dragen is geldig voor het gehele verblijf.
De kampeerders op Domaine des Naïades hebben toegang tot het zwembad dat ligt op het campingterrein. Als u toegang neemt tot het zwembad stemt u automatisch in met onderstaand campingreglement:
Zwemmers wordt verzocht om vóór het betreden van een van de zwembaden zich te douchen onder een van de douches in het voetenbad.
Het is ten strengste verboden om de zone rondom het zwembad met schoenen te betreden.
Zwemmers, toeschouwers, bezoekers en begeleiders kunnen alleen de voor hen bestemde ruimtes en plekken bezoeken.
Zwemmers mogen de voetenbaden niet gebruiken voor een ander doel dan waartoe deze zijn bedoeld.
Roken of het kauwen van kauwgom is verboden, behalve in de ontspanningsplekken in de open lucht.
Dieren zijn niet toegestaan op het zwembadterrein.
Het is verboden om etensresten achter te laten.
Het is verboden om te rennen in de zone naast het zwembad en te duiken. Het gebruik van opblaasbedjes en ballonnen is verboden.
De toegang naar de voor de zwemmers gereserveerde ruimtes is verboden voor personen met (vermoedelijk) huidletsel indien zij geen verklaring van ‘afwezige besmettelijkheid’ bij zich dragen.
Ouders moeten toezicht houden op hun kinderen. De directie kan niet aansprakelijk worden gesteld in geval van ongevallen.
Iedere zwemmer die niet kan zwemmen, dient zich bewust te zijn van de risico’s die worden genomen indien de veiligheidsinstructies niet opgevolgd worden, met name het risico wanneer de zwemmer zich bevindt in een gevaarlijk diep gedeelte (zie de aanwijzingen op de putranden die de diepte aangeven).In geval van een ongeval naar aanleiding van het niet naleven van deze instructies, kan de directie in geen geval aansprakelijk worden gesteld.
De zwemmers wordt verzocht om voor het weggooien van de papieren menukaarten alleen de prullenbakken bij het hekwerk te gebruiken.
Het is verboden om tijdens het zwemmen ingesmeerd te zijn met zonnebrandcrème.